Kandidater til styreverv på valg ved GF 2014

Foreslått av Heidi T. Bjørnflaten:

Som styremedlem:

Kjersti Bjøntegaard:

Jeg har vært informasjonsleder for NM i motorsag 2002 gjennom Norges Bygdeungdomslag.

NBU er ansvarlig for å arrangere NM i motorsag i Norge så utøverne kan delta i VM, og i 2002 skulle det være i Akershus. Jeg var ansvarlig for interninformasjon i organisasjonen før arrangementet, informasjon til alle potensielle deltakere og organisasjoner der det kunne være interesserte utøvere, og å få presse på arrangementet da vi hadde det. Jeg trykket også programmet for arrangementet med sponsorer og annen info i.

Andre verv i organisasjonen NORGES BYGDEUNGDOMSLAG: Akershus Bygdeungdomslag – Informasjonsleder i fylkeslaget, Leder av valgkomiteen/ medlem. Skedsmo Bygdeungdomslag Informasjonsleder og andre verv.

Andre verv: NTL – Utdanningsdirektoratet – Leder for 70 medlemmer og den største fagforeningen.        Sameiet Furulundveien Skedsmokorset – Styremedlem. Samfunnshuset Skedsmo – Styremedlem.

Jeg jobber som instruktør på en hundeskole og med hjemme besøk for de som ikke ønsker kurs. Jeg jobber også med litt administrasjon og dyrepass på Tangen Dyrepark.

Jeg har holdt kurs i førstehjelp og bruk av hjertestarter i bedrifter, jeg har drevet med rekruttering, og hatt forskjellige jobber innen administrasjon og personal.

Jeg har vært informasjonsleder for Norges Bygdeungdomslag sitt landsstevne. Hvert år arrangeres det landsstevne i forbindelse med årsmøtet til NBU. Vi i Akershus var vertsfylke i 2004, og med kun frivillig innsatts dro vi i land et stevne der 1000 ungdom samlet seg en uke. Vi i hovedkomiteen var tretten medlemmer med hvert vårt ansvarsområde, og vi brukte to år på prosjektet og jobbet med dette etter arbeidstid. Jeg var ansvarlig for at informasjon skulle komme ut til egne medlemmer før og under stevnet, og PR under stevnet.

Som sekretær:

Linn Kartfjord Hornstuen

Jeg er 36 år, Bor utenfor Drammen og har 3 rottweilere. Jeg trener både IPO og utstilling med mine hunder, og er aktiv i hundemiljøet. Jeg jobber som leder i Energiselskapet Buskerud og har personalansvar for over 20 stykker fordelt på 2 avdelinger. Jeg har også jobbet innen ledelse i Choice hotels, Elite og Sector alarm tidligere, og har jobbet masse med endringsledelse, media og organisasjon.

Jeg sitter som utstillingsansvarlig i utstillingskomiteen sammen med 2 andre dyktige og entusiastiske rottweilerfolk. I januar gikk jeg inn i interimsstyret i Norsk Rottweilerklubb. Dette har vært en erfaring på godt og vondt. Jeg har forstått at det å sitte i styret ikke er en dans på roser og ingen popularitetskonkurranse. Jeg stiller til valg da jeg vet at jeg har mye å bidra med. Jeg ønsker å jobbe for en raseklubb som er åpen for alle. Også Ola og Kari Nordmann som har en «sofarottweiler» skal kunne føle seg velkommen i klubben vår. Jeg har siden januar blant annet hatt ansvar for facebook-siden vår og trives godt med medlemskontakten jeg har hatt der.

Jeg ønsker å jobbe for at NRK skal være en stødig klubb som er inkluderende. Det er viktig for meg å fremme rasen vår på en positiv måte.

Som leder:

Svein Arne Andresen

 • Adresse: Gullregnveien 8, 3150 Tolvsrød
 • Alder : 51 År
 • Status: Gift med Britt Edvardsen i 30 år.
 • E-post: svein.arne.andresen@protan.no
 • Mobil : +47 954 22 203
 • Hund : Rottweiler tispe Ziva

Styreverv :

 • 2013 – d.d. : Norsk Rottweiler klubb avd. Vestfold- Kasserer.
 • 2010 – d.d. : Byggmesterfirmaet Håvard Dittmann AS – Styremedlem.
 • 2009 – d.d. : Svein Andresen AS – Styreleder.
 • 1990 – 2000: Hex as – Styremedlem.
 • 1999 – 2001: Stiftelsen Eik Idrettsanlegg – Styreleder.
 • 1996 – 1999: Eik IF Hoved forening – Styreleder.
 • 1988 – 1992: Vægteren AS – Styreleder.

Har siden 1986, da jeg startet min leder karriere på Befalsskolen For Marinen, hatt mange forskjellige leder roller i det offentlige og det private næringsliv med personalansvar fra 2-70 medarbeidere. Jeg mener jeg er god på å skape team følelse. Jeg er beslutningsdyktig. Tar også upopulære avgjørelser hvis det er nødvendig. En av mine største utfordringer når det gjelder styreverv var å være styreformann i Eik IF Hoved forening. Klubben hadde meget begrensede økonomiske midler og skulle satse på elitefotball i 1.divisjon, samtidig som vi skulle ivareta breddefotballen både for ungdomsavdelingen og dameavdelingen.

Foreslått av Linn Kartfjord Hornstuen:

Som styremedlem

Rita Røsberg

 • Født: 4.1.1983
 • Gift siden 2008 Sønn født i 2010
 • Første rottweiler: 2002
 • Første kull: 2004

Relevant utdanning/erfaring: Er 60 studiepoeng unna en Bachelor i Økonomi og Ledelse, hvorav de fleste fag (om ikke alle) er relevant i forhold til organisasjonsarbeid. Har også vært ansvarlig i utstillingskomiteen siden 2010 – 2013, og er fortsatt med i komiteen. Ser for meg selv som en som kan sitte i alle de ulike posisjonene i ett styre, og jeg kan brukes der det trengs. Mitt bidrag i ett styre vil være å styrke medlemmer – som igjen kan styrke klubben. Ett verv i ett styre for meg går ikke på hva jeg kan utføre av ulike oppgaver for å fremme mine egne ønsker – men at jeg får tillit fra medlemmene – og sier meg villig til å påta meg det ansvar ovenfor klubbens medlemmer – som styrker medlemmene, fremmer rasen og kan gi en fortjeneste til klubben, økonomisk, internasjonalt (gjennom samarbeid med nordiske og internasjonale instanser) og også verdiene til klubben gjennom verdiskaping og samhold. MVH Rita Røsberg

Foreslått av interimsstyret:

Som nestleder:

Trond Selnes

Alder: 46 år

Jobberfaring:

 • Ettermarkedssjef på Automobil-Kompaniet i Drammen
 • Business consultant hos IFS
 • Business controller hos Bilia
 • Verkstedsjef, Bil i Nord Tromsø

Jobbmessig har jeg hatt personalansvar for mer enn 20 personer siden 2001. Jeg har mesterbrev innen bilfaget, og har mellomfag i statsvitenskap. Tidligere har jeg vært hovedtillitsvalgt for 1000 mann mens jeg tjenestegjorde i Bosnia på 90-tallet.

Jeg er opptatt av å skape resultater som støtter opp om virksomhetens formål. Klubbens formål er definert i formålsparagrafen, og de 6 punktene vil jeg arbeide for å realisere. En viktig del av det vil være å få på plass et styringssystem som gjør at klubben kan fungere organisatorisk med et skiftende styrer over tid. Styret skal tjene klubbens hensikt i bredden, og ikke noen spesielle særinteresser.

Jeg har tro på at klubben skal ha åpenhet rundt pågående prosesser, og forventer at alle involverte i prosessene viser respekt for andre, og er ærlige med omgivelsene.  Litt som bikkjene våre.

Min hundeerfaring involverer flat coated retriever, golden retriver, border collie og rottweiler. Jeg har figurantkurs for IPO, og kommer til å trene min nye hund med IPO som mål. Jeg er opptatt av at rottweileren skal beholde egenskapene som en allsidig og mentalt stødig brukshund, og setter derfor de funksjonelle kravene til hunden langt fremfor de kosmetiske.