Lederen har ordet

Vi er langt uti sommeren, med alle dens muligheter for aktivt hundeliv og det er deilig.

Spesialene i Vestfold er over, denne gangen valgte vi å legge ut videoer fra ringen fra nesten hver eneste klasse. Det var sol og vind hele helgen, god stemning og masse latter rundt ringen, noen var fornøyd med resultatene og andre ikke så fornøyd. Som det skal være. Jeg vil uansett rette en stor takk til dommerne, Kristiina og Ricardo, for å være hyggelige, trivelige med hundene og profesjonelle.

Takk til Avdeling Vestfold for arrangementet.

Dette på tross av at avdelingens mangeårige leder Tor Edvard Strand gikk bort fredagen før utstillingshelgen. Det var en særdeles trist beskjed å få. Vi visste at han var syk, men sånt kommer uansett brått.

Personlig møtte jeg bare Tor Edvard sporadisk opp gjennom årene, men minnes en hyggelig fyr med genuin interesse for rottweiler. En engasjert og dyktig mann som var en ildsjel i avdelingen og en klar og positiv stemme inn i Norsk Rottweilerklubb.

Tor Edvard oppfattet jeg som en med stor kjærlighet til rasen.

Vi sender alle gode tanker til Tor Edvards familie, og fra oss lyses det fred over hans minne.

Trondhjems-spesialene gikk av stabelen med litt få deltagere, men det ble livesendt videoer derfra rett på våre facebooksider, og engasjementet har vært stort.

Samtidig med Trondheim gikk RS i NKK for seg på Gardermoen, hvor undertegnende representerte raseklubben vår. Spennende, denne gangen. En omfattende og svært ærlig rapport har blitt utarbeidet etter bestilling fra forrige RS, over hva som kan og bør bedres i organisasjonen. Arbeidet er allerede påstartet av administrasjonen og hovedstyret hos NKK, og det ligger en forventning i luften om at nå må det leveres. Som raseklubb er vi veldig avhengige av et NKK som leverer kvalitet, agerer som forventet og disponerer sine ressurser på en økonomisk måte, så dette er gode nyheter for Norsk Rottweilerklubb og for hele hundenorge.

IGP NM er gjennomført, og vi fikk en Norgesmester i Christoffer Hauge med hans Team Extreme Explosive – vi gratulerer!

Det er også gjennomført bruks, lydighet, stevner, tester og prøver. Så er det utstillinger, ferier og forberedelser til en travel høst. Jeg håper at om DU har bittelitt lyst til å melde deg på etellerannet– gjør det! Gå på kurs, lær noe nytt, slipp deg løs og få deg en god latter sammen med andre hundeinteresserte.

I styret har vi nå hentet opp en del saker som ble lagt vekk under forberedelsene til GF. Vi jobber også en hel del inn mot NKK for å få til det GF 2024 bestemte, men ønsker også å forsøke å påvirke NKK til å heve takten på en del utdanninger, kanskje tenke litt nytt? Gleden var derfor stor da det på årets RS ble opplyst om at det kommer til å bevilges penger til IT-oppgradering og utvikling inne hos NKK, og at særlig aktivitetsavdelingen vil bli tilgodesett. Det vil lette arbeidet for mange aktive klubber, og aktivitetsavdelingen – på sikt. For vår del kan vi  rapportere om forsiktig optimisme etter møte med representanter for helse og aktiviteter hos NKK, det er en rimelig sjans for å få til det GF ønsket, men det er sannsynlig at det ikke blir mulig til 1.1.25, det vil nok ta noe lengre tid.

Alle raseklubber liker jo å tro at akkurat det VI driver med er det viktigste i verden. Det er greit å huske på innimellom at vi er en middels stor raseklubb i et stort hundenorge, og at det ikke er alt vi kommer til å nå fram med, men det skal ikke stå på innsatsen.

For øyeblikket har hovedstyret i Norsk Rottweilerklubb såkalt ferie. Det betyr at vi ikke har møter i juli, men vi har kontakt daglig på interne plattformer. Ferieschmerie, liksom! Mye som skal gjøres, ingen solseng og bikini i sikte.

Høsten kommer fortere enn vi tror, og jeg minner om avdeling Buskeruds spesialer 24.-25.  august, med dommerne Fernando Lucas Martins og Christian Bernbacher – bare å melde på !!

Hovedklubben har sin siste spesial helgen 20-22 september på Oslo Dog Show. Årets dommer er Terje Lindstrøm, MELD PÅ !!! Og ikke nok med det; vi ønsker alle velkommen til den happeningen Oslo Dog Show har utviklet seg til å bli! Se raseparader, underholdning, stands og gjør unna litt shopping. Velkommen til alle J

Jeg vil ønske alle våre medlemmer og hundevenner en riktig fin sommer. Ta vare på hundene deres og gjør noe artig sammen.

Hilsen Ann

 

 

 

 

Lederen har ordet
Rull til toppen