Foredrag om mentalitet med Bjørn Strandvik

Norsk Rottweilerklubb i samarbeid med Norsk Boxerklubb inviterer til foredrag om mentalitet på hund

Dato og klokkeslett: 28. februar 2024
Foredraget avholdes på Teams, og mere informasjon vil mottas på mail etter påmelding.

Beskrivelse:

Vil du lære mer om mentalitet?
Lurer du på hvordan mentaltester foregår, hva de inneholder og hvordan de bedømmes?
Norsk Rottweilerklubb inviterer, i samarbeid med Norsk Boxerklubb til digitalt foredrag med Bjørn Strandvik, en av de mest kjente mentaltestdommerne vi har i Norge.
MELD PÅ til mental@rottweiler.no!
Her er hva Bjørn sier om seg selv:
Hei!
Velkommen til foredrag med meg!
Mitt navn er Bjørn Strandvik og er nok først og fremst opptatt av mentalitet og bevisstgjøring rundt dette tema.
Ikke minst er det mulig å avdekke sider av hunden man kanskje ikke ser ved første øyekast, gjennom å belaste hunden på rett sett gjennom en mentaltest.
Dette har fascinert meg siden jeg for første gang sto i en test bane på forsvarets hundeskole. Det var tjenesten som hundefører i forsvaret som fikk fart på hundegalskapen i meg. Videre har jeg vært så heldig og fått jobbet v Hundskolan i Sollefteå i Sverige. Der var jeg i 4,5 år, en utdannings instutisjon på hund som var ledende i hele Europa. Jeg har alltid vært opptatt av å videre utdanne meg, så det har blitt totalt 4.dommer autorisasjoner og flere instruktør utdanninger med forskjellig fokus.
Jeg utdannet meg så til mentaltest dommer i NKK og har siden 1997 aktivt dømt mentaltester over hele landet. Jeg har i tillegg sittet i NKK`s fagkomité for mentaltester nå i mange år, en jobb som har gitt meg muligheten til å påvirke utviklingen av faget i Norge.
Jeg jobber til daglig med hund på Stenberg Hundesenter AS. Her er det både et hundepensjonat og et senter for dressur og trening av hund med tyngde på mentalitet. Jeg ønsker at hunden skal få en reel sjanse med utgangspunkt i dens eget stå sted. Ved å stimulere hunden riktig i forhold til dens forutsetninger, vil vi lettere nå inn med vårt budskap.
Velkommen til foredrag!
VEL MØTT!!!
Foredrag om mentalitet med Bjørn Strandvik
Rull til toppen