Påmelding til Mentaltest

Informasjon vedr. påmelding til mentaltester.

Nytt av året.

Det virker som om at NKK vil frata klubbene muligheten til manuell påmelding til bl.a. mentaltester.

Når man finner en test i NKK’s terminliste man ønsker å være med på, og klikker på «Påmelding på web», dukker det opp en feilmelding som sier «Prøven er ikke klargjort for påmelding enda, prøv igjen senere.» Ikke bruk denne linken for å melde på til test.

Meld deg på ved å sende en e-post til mental@rottweiler.no Melder du deg på med e-post til oss, sender vi påmeldingsskjema og opplysninger du trenger. På den måten klarer vi å kontrollere trekninger i forbindelse med MH, samt rekkefølge og antall hunder påmeldt til andre tester.

Det er forholdsvis høye kostnader ved å benytte seg av NKK’s «Påmelding på web», og kostnadene er heller ikke refunderbare dersom man trekker seg fra prøven, eller prøven blir avlyst. Dette er utgifter vi ikke ønsker å ta, eller overføre til deltagere.

Derfor fortsetter vi med manuell påmelding via e-post for å kunne opprettholde startavgifter på et fornuftig nivå.

Så om du ønsker å melde på til mentaltest, finn en test i terminlisten på Rottweilerklubbens hjemmeside eller Facebookside, og send oss en e-post. Likeledes om du bruker NKK sin terminliste, send en e-post via e-postadressen under opplysningene til testen.

Påmelding til Mentaltest
Rull til toppen