Lederen har ordet

Høsten er fin!

Også i Norsk Rottweilerklubb. Med et aktivitetsnivå som trumfer det meste har sittende styre en særdeles innholdsrik høst – i tillegg til opprydning og drifting. Til alle som ikke kjenner oss personlig kan jeg fortelle at flyttinger, diverse nye jobber og generelt travle hverdager har gjort oss småtrege på enkeltsaker, men i det store og hele er jeg storfornøyd med hvor mye vi har fått gjort og gjør.

Mentalkomiteen vokser og gror og læringskurven for enkelte er bratt – men de liker det og vi ønsker lykke til!

Det er fullt opp med aktivitet og planer hos Lp, Bruks og utstilling. Vi har fremdeles bruk for flere som ønsker å bidra – meld deg gjerne til tjeneste, vi har det artig!

Det drypper stadig inn fine resultater fra det ganske land – men jeg ser på sosiale medier at det konkurreres og klares, uten at det finner veien til oss så vi kan få dele det. Husk å sende oss et bilde og noen ord om du vil vise fram noe du er stolt over. Vi deler! Send gjerne til leder@rottweiler.no , det er undertegnende og Linda Lønne som tar det meste på SoMe.

Samhandlingsmøte for 2024 er planlagt til 11. oktober, invitasjon er sendt til alle avdelinger, TG´er og komiteer. Målet er å spre MYE aktiviteter ut til så mye som mulig av landet, og å sørge for at det meste ikke krasjer.

Vi er godt i gang med å ha gjester fra avdelingene  og komiteene på besøk på HS-møtene. Jeg ønsker at vi i HS skal ha mye kontakt, vite hva som skjer og hjelpe der vi kan. Det er også lettere å kommunisere med noen du kjenner « litt», og vi vil være et synlig og tilgjengelig styre, så langt det lar seg gjøre.

Vår innsats ovenfor dommere autorisert på rasen og de norske ringsekretærene har blitt møtt med utelukkende positive – og svært mange! – responser. Jeg kommer til å følge opp saken, og HS planlegger både handlingkurs og foredrag i løpet av vinteren. Det kan også se ut som vi får med oss en raseklubb til i dette prosjektet. Hvilket er supert – vi vet jo at problemene med dårlig temperament ikke bare finnes hos rottweileren, det gjelder definitivt flere raser. Det har uansett vært inspirerende å bli møtt med så mye positive tilbakemeldinger. Det gir energi til videre jobbing.

Høsten inneholder fremdeles spennende aktiviteter;

Bruksgjengen arrangerer jubileumsstevne alle klasser 4. og 5. november, med masse ekstra aktiviteter innlagt; pakkefelt, grilling og overraskelse til alle som melder seg på med rottweiler. Det er åpent for alle raser – og dette blir et stort arrangement, så om du kan tenke deg å bidra – ikke nøl med å rekke hånden opp.

21. og 22. oktober arrangerer vi Valpe- og Veteranshow uoffisielt på Brandsrud på Løten sammen med Schæferhundklubben – meld på og bli med, fine premier og kiosk på stedet! Våre egne; Rita Røstberg og Iselin Østby Holen er dommere denne helgen. Også åpent for nær alle raser.

Det vil bli arrangert FA, sier primus motor og sekretær Lena. Avtalene er i ferd med å skrives, det vil bli annonsert så fort vi har alt klart – stay tuned !

Vi minner alle sammen på å sjekke om de har fått sin rabattkode fra vår hovedsponsor Norsk Dyrehelse– 15% rabatt på deres produkter – vi sendte ut rabattkoden på mail -har du ikke fått, si ifra til oss!

Med det ønsker jeg alle våre medlemmer en fortsatt fin høst, kom dere ut og gjør noe artig sammen med hunden og får du festa det morsomme på film- send den til leder@rottweiler.no, jeg ønsker meg flere morsomme videosnutter til våre SoMe- plattformer.

Hilsen Ann

Lederen har ordet
Rull til toppen