Lederen har ordet

Julehilsen

 

Da var vi jammen med fremme ved julen 2023.

 

Høsten har gått fryktelig fort, og vi i styret har hatt mye på agendaen.

 

Ved siden av alle arrangerte happenings har vi driftet klubb, gjort noen endringer og tenkt framover; 2024 er snart her og det skal planlegges og utføres.

 

Vi hadde et samhandlingsmøte med de fleste avdelingene og komiteene i høst, for å spikre terminlisten for neste år. Det ble godt tatt i mot og jeg tror alle gikk fra det møtet ganske fornøyde.

 

Mentaltestene avholdt var fullbookede, og kunne sikkert vært doblet – men der satte kapasiteten vår en stopper for det.

 

Kursene vi arrangerte gikk veldig bra, kun ett ble avlyst grunnet for få påmeldte.

 

Vi har rukket å ha besøk av avdelingene på HS-møtene, noen av komiteene og noen enkeltpersoner. Denne måten å kommunisere direkte på, som vi synes er viktig for å bygge organisasjonen, virker positivt og gir oss alle en bedre mulighet til å bli kjent.

 

Undertegnende har representert klubben på RS. NKK har allerede sendt ut en oversikt over det meste som skjedde der.

 

Ingen gjør absolutt alt rett. Læringskurven er forskjellig for de fleste, men målet er alltid å bli bedre, levere bedre, vokse og gro sammen med resten av medlemmene. Innad i HS er det imidlertid høyt under taket, latteren sitter løst og vi har vært flinke på å ta vare på hverandre. Fremdriften på de fleste områder har vært god. Dessverre ble vi et styremedlem fattigere i slutten av november, B.C. Nesse så seg nødt til å trekke seg grunnet stor arbeidsmengde på privaten. Vi fikk inn vara Roy Skjelbred som fullverdig styremedlem, han har allerede vist seg oppgaven verdig.

 

For klubben er 2024 relativt godt planlagt allerede, og vi hadde en runde på sist styremøte hvor hver enkelt fikk komme med hva de hadde LYST til å gjøre i året vi står foran. Poenget er at vi i styret må kunne jobbe motivasjonsbasert, det gir overskudd og energi til også å klare av de litt kjedeligere oppgavene. På tross av at denne perioden siden vi tok over har hatt noen negative og tunge saker på agendaen, er minnene jeg sitter igjen med sånn; energigivende, utfordrende, morsomt og ganske stolt over alt vi har fått til på ganske kort tid.

 

Fra hovedstyret er Leder, sekretær og et styremedlem på valg på GF 2024. Videre må vi ha inn to varaer til styret og det er behov for å fylle opp enkelte komiteer og utvalg. Jeg ønsker Hege Strand og valgkomiteen hennes lykke til med det viktige arbeidet de skal gjøre for å fylle alle posisjonene.

 

Det var en kort julehilsen fra oss. Jeg vil takke hver eneste en som har sendt inn bilder og videoer til oss, og med det bidrar til å gjøre våre SoMe-plattformer mer levende og innholdsrike. Takk også for alle fine henvendelser og all støtte! Den største takken går til de som ikke er fornøyde med tingenes tilstand – ut fra negative tilbakemeldinger har vi klart å komme fram til nye måter å gjøre ting på. Vi er klare på at Norsk Rottweilerklubb er en levende, foranderlig organisasjon i utvikling. Vi skal fortsette med det.  Og takk til enkeltpersoner som gjør det lille, store ekstra til beste for rasen – dere vet hvem dere er

 

Riktig god jul, alle sammen!

 

Mvh Ann

Lederen har ordet
logo
Rull til toppen