Rottweilerens historie i Norge

Et veldig kult prosjekt!!!

Robert Tenold har holdt på en god stund med et prosjekt som er veldig mye jobb og en framtidig STOR verdi for medlemmene i Norsk Rottweilerklubb.» Vi har fantastiske nyheter om Norsk Rottweilerklubben historie! Vi er begeistret for å kunne dele informasjon om det tidligere lederen og kassereren i klubben, Robert Tenold, og hans arbeid med å dokumentere Rottweilerens historie i Norge.

Vi har inngått en avtale med Nasjonalbiblioteket, og medlemsaviser og jubileumsbøker vil bli gjort tilgjengelig for all fremtid via www.nb.no. Dette inkluderer medlemsaviser fra 1940-tallet og fram til i dag, samt mye annet interessant materiale.

Vi er fremdeles på jakt etter noen fysiske utgaver, så hvis du har noen av disse, vennligst ta kontakt med oss. Vi mangler blant annet årgangen fra 1940 og noen utgaver fra perioden 1946-1958 av Rottweilerposten eller Rottweilernytt, som det het i gamle dager. Vi vil dele mer informasjon i løpet av året, inkludert noen spennende historier fra Norsk Rottweilerklubbs rike historie.

Vi gleder oss til å dele denne fantastiske samlingen med alle som er interessert i Rottweilerens historie!»

Vanvittig nerdete og ekstremt godt jobba Robert!

 

 

 

Rottweilerens historie i Norge
Rull til toppen