Lederen har ordet

Da er vi plutselig midt i juni 2023, og sommeren er snart over oss for alvor.

Det skjer ganske mye i klubben om dagen, og noen fortjener en takk, som kommer her;

Ole Bjørn Rui gir seg i mentaltestkomiteen. Dette har blitt kommunisert til forrige styre, men han har vært så imøtekommende å bidra litt for sittende styre, slik at vi synes det er passende å rette en takk for innsatsen til Ole Bjørn nå. Det er synd å mist en sånn kompetanse, men vi skjønner at det er en tid for alt. Vi håper han finner det akseptabelt å vende tilbake senere !

Lin Baldwin har blitt forespurt og har akseptert jobben som web-ansvarlig for nettsiden. Det er vi veldig glade for og ser fram til et godt samarbeid i tida som kommer!

Brukskomiteen har gått med på å fortsette, med noen endringer og initiativ  fra deres side på trappene. Hovedstyret er veldig glade for det påbegynte samarbeidet, at vi ser framover og for planene brukskomiteen har presentert for oss – dette tror jeg blir bra!

Det har kommet forespørsel til HS om å lage Treningsgrupper, vi er positive til det meste av aktivitet, men ser at det er akutt behov for gjennomgang av reglementet for treningsgrupper, og har tatt tak i dette. Svar kommer så fort vi er ferdige , vi prøver å jobbe så fort vi kan !

Mariann Johansson gir seg i utstillingskomiteen, og ansvarlig for nettbutikken, hvor hun har fungert i en årrekke – tusen takk for innsatsen til henne.

Ellers holder vi på med å fylle opp i utvalg og komiteer – det tar litt tid, men regner med vi snart skal være i mål med det meste. Dette kommer fortløpende til å bli oppdatert på hjemmesiden. Vi er også nesten i  mål med alt som skal inn til Brønnøysund, banktilganger, nett-tilganger, mailer, få oversikt, ta kontakt med folk og utrede løsninger på startpistoler, oppbevaring av alt og finne ut av ting. Stort lerret å bleke, men vi kommer dit etterhvert.

Vi har valgt å offentliggjøre brukskomiteens redegjørelse for hva som ledet opp til mistillitsforslaget på generalforsamling. Dette fordi det verserer mye rykter, noen har mottatt direkte hets, og det er åpenbart en fordel at brukskomiteen forteller hvordan de opplevde situasjonen, siden forrige styre har lagt ut sin versjon av kommunikasjonen.

Med å legge alt fram håper vi å få slutt på spekulasjoner, sånn var det, nå er tida inne for å se framover.

Dobbelutstillingen i pinsen er gjennomført, arrangørene er superhappy med resultatet. Godt jobbet, alle sammen!

Trøndelagsspesialen er over for i år, med lavere påmeldingsstall enn på mange år. Siden pinsehelgen ble prioritert til dobbel jubileumsutstilling, og Trønderspesialen i år kom helgen etter, er jo ikke det rart at påmeldingstallet var såvidt lavt.

I lys av 23-erfaringene varsler jeg allerede nå at HS kommer til å kalle inn alle berørte avdelinger, TG´er, mentaltestkomiteen og brukskomiteen til et planleggingsmøte for neste år. Dette møtet berammes til tidlig høst, så lag planer og  vær forberedt. Målet er mest mulig aktivitet – uten at man ødelegger for hverandre. For å få til det må vi snakke sammen og lage et årshjul. Ser frem til dette møtet.

Det er hyggelig å registrere alle gode resultater som strømmer inn fra hele landet, vi har mange aktive ekvipasjer som representerer rasen på en utmerket måte – fortsett med det og dra med deg naboen ut på aktiviteter. Jo flere, jo bedre!

Nå førstkommende helg arrangerer vi sporstevne i Rakkestad – mange påmeldte og lovnader om fint værJ Har DU lyst til å se på? Fullt mulig og velkommen skal du være – du treffer garantert på noen som kan forklare deg hva som foregår! Velkommen også til alle deltagere, dommere og funksjonærer.

Da gjenstår det bare for meg å ønske alle sammen en riktig fin juni- ta vare på de firbente i varmen og nyt sommeren.

Mvh Ann

Leder

Lederen har ordet
Rull til toppen