Lederen har ordet

Årets generalforsamling i vår klubb er erklært over. Vi brukte 2 timer og 20 minutter. For første gang på det jeg kan huske, gikk regnskapet gjennom uten en eneste anmerkning eller spørsmål – kasserer fikk tvert i mot masse skryt og applaus – vel fortjent – Rita har gjort en fantastisk innsats!

Referatet er snart klart, så alle får se hva vi brukte tiden på!

 

Jeg sa noen ord til forsamlingen før vi startet, og minnet om at det vi avgjør i dag skal være en del av den ansvarlige raseforvaltningen vi skal drive, og vil få ringvirkninger i årene som kommer.

Jeg fortalte også bittelitt om styrets arbeid, om masse latter og høyt aktivitetsnivå, men også om høylydte diskusjoner og tendenser til krangel. Man SKAL være uenige. Det er sunt og viktig. Men tommelfingerregelen har vært; all uenighet bør føre til noe konstruktivt. Og det mener jeg vi har klart.

 

Jeg ba generalforsamlingen om å adoptere denne innstillingen til konflikt. Ja, vi skal diskutere, men også stå sammen om å finne beste veien videre for rasen vi er så glad i.

 

I avslutningstalen sa jeg også noen ord. Noe slikt som at det nytter ikke å bare sitte bak en skjerm og uttale deg og kritisere, synse og mene. Uansett hvor intenst opptatt du er av rasen og hvor stor kunnskap du selv mener du har om rottweilerrasen og hvordan man skal drive en raseklubb. Det gjelder å møte opp! Være med i diskusjonen og bruke stemmen sin! På GF! Der det faktisk teller! Det er nå vedtatt digitale generalforsamlinger i årene som kommer, demokratisk sett det eneste riktige etter min mening, det blir enklere for alle over hele landet å engasjere seg og langt enklere å avholde for styret.

 

Jeg er veldig stolt av styremedlemmene, som i kompetansehevingens navn har kastet seg ut i oppgaver de aldri har gjort før. Allerede nå har vi langt flere som kan en hel del mer om årsmøter. Vi fikk bl.a Gunni Iversen som møteleder, med Pippi-mentaliteten på plass; Dette har jeg aldri gjort før, så det klarer eg helt sikkert! Og det gjorde hun – med glans!

Vi hadde kasserer Røsberg til stede via Teams og storskjerm – funket som bare det!

Vi lagde delegatskilt og navneliste til møteleder, så hun kunne holde orden på talelisten på en god måte, og takk til forsamlingen som gjennomførte med stil.

 

Vi inviterte til middag sammen med oss lørdag for de som ville, og avsluttet generalforsamlingen med lunch – nær 30 stk hadde bestilt og avsluttet dermed GF med hyggelig prat over en matbit. Siden det nå er besluttet digitale generalforsamlinger for framtiden må vi finne andre arenaer hvor vi kan dele en matbit og en prat J

 

Nå kan styret konsentrere seg om å bygge organisasjon, og det bobler med ideer og tiltakslyst. Vi ønsker å få med oss flest mulig på mest mulig, utdanne og bygge kompetanse, utfordre og gjennomføre.

 

Vi ønsker fremdeles å vise fram alle gode ting, stunder og oppnåelser våre medlemmer har med hundene sine – så oppfordringen er klar; send inn resultater til leder@rottweiler.no så skal vi med glede skryte litt av alle som vil.

 

Våren er snart her, og jeg tror både to- og firbeinte gleder seg. Vi håper å se DEG og hunden din på dobbel rasespesial i Vestfold, med to dyktige og veldig trivelige dommere.

 

Pinsesamlingen er ikke langt unna – MELD PÅ !!

 

Husk å sjekke terminlista – det finnes garantert noe du kan være med på, rett rundt hjørnet J

 

Vi i styret rekker å ønske våre to nye varaer velkommen på et styremøte før påske, det gleder vi oss til!

 

Med begynnende vår- energi på plass, ønsker jeg alle sammen en riktig fin påske !

 

Hilsen Ann

Lederen har ordet
Rull til toppen