Lederen har ordet

Lederen har ordet.

Da har vi gått inn i siste halvdel av juli 2023, sommeren har vært varm og fin så langt. 

Det er en takknemlig jobb for oss på klubbens  SoMe-plattformer, hvor vi har mottatt masse fine sommerbilder fra alle dere. Tusen takk! Rekkevidde og engasjement er ting vi måler, og som har steget non-stop siden vi tok over medie- plattformene i slutten av mai. Det er rett og slett inspirerende å se hvor mye positivt det har kommet ut av endringen vi har innført, veldig hyggelige tall på alle målingene! Vi akter å fortsette med positive nyheter og happenings – har DU gjort noe flere burde få vite om ? Send oss  noen ord !

Arbeidet med å skaffe seg oversikt etter dette styrets oppstart i mai, er nesten i havn – det gjenstår imidlertid enda myyye arbeid før vi er operative slik vi ønsker å være.

Det skjer masse positivt i klubben om dagen – flere kurs er annonsert – løp og meld på ! MH´er vil bli arrangert, både på Østlandet og i Trondheim i regi av rottweilerklubben eller avdeling. Det krever at vi får litt hjelp, og når vi etterlyste hjelp , var det flere som raskt  meldte seg – hvilket er så gøy!! Takk til dere som meldte oss J

Det kommer en liten reportasje fra Sølen og The Challenge, vi kommer til å ha en uoffisielt Valpe – og Veteranshow i oktober, i det hele tatt blir høsten stappfull av aktiviteter i klubben. Kom og bli med, prøv noe nytt og møt noen hyggelige folk !

Flere nyheter: Det er opprettet en ny TG på Toten, for fortrinnsvis IGP-trening – vi ønsker dem lykke til!

Nye, reviderte regler for TG er også sendt ut, de er for en stor del noe mildere enn de var, men noen innstramninger er gjort på noen områder. Kasserer Rita har lagt ned et solid stykke arbeid for å få tilstrekkelig oversikt, det trengs og bør ikke komme som noen overraskelse at vi nå akter å etterleve de reglene for TG som har eksistert lenge, samt lagt noen få, nye føringer.

Høstens utstillinger i september er snart klar til å annonseres, kun detaljer gjenstår. Håper på godt oppmøte og mange blide utstillere. Avd Vestfold er teknisk arrangør.

August blir en møte – måned for styret og undertegnende, idet vi innleder en serie med møter med både avdelinger og TG´er, valgkomiteen og et planleggingsmøte for 2024.

Vi håper selvsagt at dette bærer frukter i form av mer samarbeid og felles innsats for å få til mest mulig positive ting for ALLE rottweiler-eiere i tida framover. Innimellom kommer vi til å få noen nye ideer, lære noe nytt og finne nye og bedre måter å gjøre ting på – sammen. Det er bare å melde seg til innsats om du har noe du brenner for og som kan komme flere til gode.

Snart er sommeren over, sørg for å nyte resten og gjøre noe gøy sammen med hunden din!

Sommerhilsen fra

Ann

Lederen har ordet
Rull til toppen